Kā attīrīt ķermeni no parazītiem: tautas līdzekļi

Parazīti dzīvo katra cilvēka organismā, kas laiku pa laikam sabojā mūsu dzīvi un izraisa slimības. Lai būtu veseli, pastāvīgi jāveic profilakse.

Šim nolūkam vislabāk piemēroti ir tautas līdzekļi, kas gatavoti no lielākoties cilvēkiem zināmām sastāvdaļām. Pievienojiet tos saviem ēdieniem, un jūs viegli iznīcināsiet kaitīgos sava organisma iemītniekus! Piedāvājam jums izpētīt piecu produktu sarakstu, kas palīdzēs jums tikt galā ar šo problēmu.

Timiāns

Timiāns ir ārstniecības augs, ko izmanto, lai stimulētu aizkuņģa dziedzeri – imūnsistēmas galveno dziedzeri. Timiānu vāra kopā ar ehinācijas lapām, lai uzlabotu imunitāti. Timiāna eļļa samazina gremošanas traktā atrodamo parazītu vairošanos.

Krustnagliņas

Krustnagliņas pievieno ēdieniem garšas uzlabošanai. Taču jāzina, ka tām piemīt arī antibakteriālas, pretvīrusu un pretsēnīšu īpašības.

Noderīga ir arī krustnagliņu ēteriskā eļļa, ko izmanto tārpu oliņu iznīcināšanai. Tiek uzskatīts, ka krustnagliņas ir vienīgais dabīgais produkts, kas spēj iznīcināt gandrīz visu parazītu oliņas.

Vērmeles

Vērmeles lieto kuņģa slimību ārstēšanai, kā arī cīņā pret zarnu tārpiem. Tai piemīt spēcīgas pretmikrobu īpašības. To nav ieteicams lietot grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment